top of page
Search

Kā Tavu personīgo izaugsmi ietekmē dzimšanas datums?


Statistiskās numeroloģijas analīze pēc dzimšanas datuma ir veids, lai atvērtos saviem bagātības un laimes resursiem un izdzīvotu savu dzīvi koši un piepildīti!


Šobrīd ir tik daudz metodes un veidi kā iepazīt un izzināt sevi, tas tā patiesi ir un tas ir ļoti pozitīvi.

Taču plašajā piedāvājuma klāstā ir viegli apmaldīties un samulst.

Lai vai kā, tas dod iespējas tiem, kuri grib dzīvot pilnvērtīgi, atklāt savas spējas un talantus un dzīvot labklājībā, izbaudot katru dienu.

Vai zini kāds ir Tavs dzīves skaitlis? Vai esi kādreiz aizdomājies, ko Tavs dzimšanas datums stāsta par Tevi un kā to vari izmantot savā labā?


Statistiskā numeroloģija ir viena no precīzākajām personības analīzes metodēm kāda šobrīd ir pieejama. Šeit nav maģijas vai kādi mistiski veidi kā to sastāda. Statistiskā numeroloģija ir vairāku gadu laikā veikta analīze pētot tūkstošiem cilvēkus un tos analizējot visā pasaulē un izdarot secinājumus, kas atspoguļo personības kvalitātes, cilvēka stiprās un attīstāmās puses. Šīs metodes aizsākumi ir meklējami jau sen - Pitagora laikos, kad tika izveidoti pamati numeroloģijas zinātnei.


Jebkurš veids kā iepazīt sevi tuvāk - no cita skatu punkta palīdz pieņemt sevi kā veselumu un apzināties, cik unikāli mēs katrs esam, jo pieņemšana un apzināšanās ir zelta atslēgas uz tālāko attīstību. Ir saprasti un parādīti instrumenti kā ar savām stiprajām un attīstāmajām pusēm strādāt. Šeit īss ieskats par to kā numeroloģiskā matrica izskatās un ko tā apraksta:


Matricas diagnostika Tev palīdzēs, ja vēlies:

  • saprast un pieņemt sevi un uzlabot tās dzīves sfēras, kurām nepieciešami uzlabojumi

  • atrast sev piemērotāko dzīves partneri, vai pieņemt un uzlabot esošās attiecības

  • saprast sava bērna uzvedību un apzināties viņa personību un attīstības ceļu

  • atrast piemērotāko partneri vai darbinieku savam biznesam

Jo tikai apzinoties tās kvalitātes un to kas esam, spējam realizēt labāko savu „ES”, labāko „Mēs” un izveidot labāku vidi sev apkārt.


Vienkārši, viegli un skaidri!


Izveido savu personības matricu, izzini sevi un saproti savu sinerģiju ar citiem.


138 views0 comments
bottom of page